Over ons

Gewoon indrukwekkend!

Ballondecoratie

Kwaliteit. Snelle levering. Persoonlijke service. Het zijn waarden waar we bij BallonnenVenlo.nl heilig in geloven. Net dat stapje extra doen. Want onze Ballondecoratie is zoveel meer dan alleen een paar ballonnen. Het is een manier van vertellen. Jouw verhaal,  jouw unieke product, actie of opening, en daarom wil je niets aan het toeval overlaten.

 

ballonboogBallonnenVenlo.nl is jouw one-stop Ballonnen leverancier. Of het nu gaat om een, ballonnenboog, ballonnenpilaar, heliumballonnen, bedrukte ballonnen of ballonnenwand. BallonnenVenlo.nl heeft het ruimste assortiment ballonnen van Venlo, precies zoals jij het hebben wil.
Gewoon indrukwekkend!

Onze medewerkers

MederwerkersOnze medewerkers staan iedere dag klaar om jouw bestelling de aandacht te geven die het verdient.
Door onze jaren lange ervaring zijn wij instaat je order slim te combineren. Zo garanderen wij voor jou de scherpste prijzen.

Nog steeds dé Ballonnenleverancier om de hoek

ballonnen gemeente VenloJouw vertrouwde ‘ballonnendecorateur om de hoek’, dat is wie we willen zijn. Persoonlijke service en advies op maat.

 

Afspraak = Afspraak

afspraak = afspraakOnze klanten weten het: wij garanderen de hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen. Dat doen we door slim en efficiënt te combineren

“Onze missie: het creëren van ballondecoratie die zó goed zijn dat je het doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Ontdek het zelf en vertel het verder!”

Reacties gesloten.