Ballondecoraties

Meer voorbeelden klik op de pijltjes

Ballonnenboog dubbele deur

Een ballonnenboog is een boog van 12 inch ballonnen die vaak voor de ingang wordt geplaatst, waar gasten onderdoor naar binnen gaan. Een ballonnenboog voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

Ballonnenboog voordeur

Heeft u iets te vieren en wilt u de voordeur versieren? Kies dan voor onze ballonnenboog! Deze is erg geschikt voor zowel particulieren en bedrijven, denk aan verjaardagen, vrijgezellenfeest, een geboorte, jubilea, bedrijfsfeesten en natuurlijk bruiloften. De kleuren en patronen zijn in overleg, er zijn vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Ballonnen bloemenboog

Een opvallend mooie verschijning voor de deur in de vorm van een Ballonnen bloemenboog.

Ballonpilaar

Een Ballonpilaar is een geweldige oplossing voor een winkelopening of een verjaardag, een bruiloft of een evenement. Een ballonpilaar is een prachtige blikvanger en overal inzetbaar eenvoudig te verplaatsen of binnen te zetten en kan tegen een windstootje.

Ballonpilaren

Ballonnenpilaren zijn zeer gewild als decoratie voor zowel binnen als buiten. Met 2 pilaren krijg je het maximale effect. Naast de ballonnenboog zijn de ballonpilaren een van de meest populaire ballondecoraties omdat deze zo veelzijdig inzetbaar en relatief goedkoop is. Links en rechts naast uw entree een ballonpilaar en uw winkel heeft een onbetaalbare aantrekkingskracht op de voorbijganger

Ballonnenpilaar standaard

Onze ballonpilaren zijn echte blikvangers, u kunt er haast niet omheen. We kunnen de pilaren in verschillende hoogtes leveren.

Huwelijks ballonnenpilaar

Uw huwelijksdag moet er één worden om nooit te vergeten. De aankleding van de trouwlocatie, de kerk en/of de feestlocatie zijn mede bepalend voor de sfeer. Van het huis waar de bruid wordt opgehaald, het stadhuis, de kerk tot uw feestlocatie, wij decoreren met de mooiste ballondecoraties die het totaalplaatje onvergetelijk maken.

Ballonnencijfers / letters

deze ballonnencijfers / letters worden veel al besteld voor een jubileum, Abraham, Sara, of verjaardag.

Ballonnenhart

Ons Ballonnenhart is een romantisch blikvanger op u bruiloft. Bijvoorbeeld in de kerk of bij het gemeentehuis.

Ballonnenharten

Onze Ballonnenharten is een romantisch blikvanger op u bruiloft. Bijvoorbeeld in de kerk / feestzaal of bij het gemeentehuis.

Ballonnen Pijl

Onze ballonnen pijl is zeker een blijkvanger! Zeer geschikt voor bij een openingen, evenementen en promotie acties.

Ballonnenslinger

Ballonnenslingers of te wel grote slingers bestaande uit ballonnen zijn verkrijgbaar in vrijwel elke afmeting. Of het nu is om op te hangen aan een gevel van bijvoorbeeld een winkelpand of bedrijfspand, of als slinger in een feestzaal of evenementenzaal, met ballonnenslingers kan er op een gemakkelijke manier snel en feestelijk gedecoreerd worden.

Ballonnen bloem

Bij een speciale gelegenheid horen ballonnen maar natuurlijk ook bloemen. Om het geheel nog fleuriger en vrolijker te maken hebben wij diverse decoraties met bloemen gemaakt van ballonnen.

 

 

Reacties gesloten.